Van Ginkel leeft in onzekerheid: ''Geen idee wat er staat te gebeuren''

0
Van Ginkel leeft in onzekerheid: ''Geen idee wat er staat te gebeuren''

Na twee jaar lang blessureleed is Marco van Ginkel eindelijk weer fit. De oud-Vitessenaar loopt na dit seizoen uit zijn contract bij Chelsea en is nog in het ongewisse over zijn toekomst. 

The Blues hebben nog wel een eenzijdige optie om het contract van Van Ginkel met een jaar te verlengen. "Ik heb geen idee wat er staat te gebeuren. Chelsea moet volgende maand laten weten wat het van plan is. Ik zal ze over een paar weken maar eens bellen", zegt hij gekscherend in een interview met Voetbal International.

"Nee, even serieus: ik weet het niet", laat Van Ginkel weten. "Door de huidige crisis kan het zomaar zijn dat er in de voetballerij veel verandert wat betreft contracten en salarissen. Het zijn voor veel mensen onzekere tijden. We wachten het maar gewoon af."

Van Ginkel kan het zich overigens wel voorstellen als Chelsea hem nog een jaar wil behouden. "Ze kunnen ook denken; we hebben ontzettend veel in die jongen geïnvesteerd en nu is hij eindelijk fit. Laten we hem vooral houden", aldus de 27-jarige middenvelder.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!