Vreven teleurgesteld: ''Te hard gewerkt om naar amateurs te gaan''

0
Vreven teleurgesteld: ''Te hard gewerkt om naar amateurs te gaan''

Stijn Vreven heeft een moeilijk seizoen als trainer. De oud-speler van Vitesse belandde bij KSC Lokeren in een nachtmerrie. De financieel geplaagde Belgische club heeft voor het nieuwe seizoen niet eens een licentie gekregen.

"Ik heb de voorzitter ondertussen al meer dan een maand niet meer gesproken", beschrijft Vreven zijn onbegrip in Het Laatste Nieuws. "Hij had toen 'goed nieuws', een akkoord met een over­nemer. Tja... Het minste dat je kan zeggen is dat ik me dit avontuur helemaal anders had voorgesteld. Ik zag mogelijkheden, het is en blijft een mooie club. Met de juiste visie en structuur is veel mogelijk."

Op dit moment lijkt Lokeren nog blij te moeten zijn met een terugkeer naar de amateurs. "Tweede Amateur zou op zich niet echt fantastisch zijn voor de club, maar dan ís ­Lokeren er tenminste nog", aldus Vreven, die in 2017 nog promoveerde met NAC Breda.

Werken in een amateurklasse ziet hij dan ook niet zitten. "Dat zal dan toch zonder mij zijn", beaamt hij. "Ik heb te hard ­gewerkt en te veel succes in mijn carrière gehad om terug te gaan naar amateurs. Ik heb voor ­mezelf geen plan B, nee. Ik bereid me voor op de wachtzaal."

Vreven had al lange tijd een slecht gevoel. "Maar ik weiger gefrustreerd te zijn", blijft hij gemotiveerd. "Ik onthou vooral de goede momenten in mijn carrière, zodat ik binnenkort weer kan vlammen. Op ­Lokeren? Zeg nooit nooit. Mocht de club alsnog in 1B kunnen blijven op een of ­andere manier, ga ik absoluut weer rond de tafel zitten, met wie dat dan ook zou zijn."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!