Slutskiy trots op Odegaard: ''Vitesse is belangrijk geweest voor hem''

0
Slutskiy trots op Odegaard: ''Vitesse is belangrijk geweest voor hem''

Martin Odegaard speelde in het seizoen 2017/2018 voor sc Heerenveen en één jaar later voor Vitesse. De middenvelder maakte indruk en toenmalig trainer Leonid Slutskiy weet zeker dat hij goed genoeg is voor Real Madrid.

''Ik weet zeker dat Odegaard klaar is om voor Real Madrid te spelen'', zo begint Slutskiy tegen het Spaanse persbureau EFE. Odegaard staat officieel nog onder contract bij 'De Koninklijke', maar is ook dit seizoen verhuurd. Momenteel speelt de Noor bij het Spaanse Real Sociedad. "Hij speelt al op het hoogste niveau en kan bij ieder team vechten voor een club. Als Real hem de kans geeft zal Martin een basisplaats veroveren."

Slutskiy wist al dat Odegaard dit niveau kon bereiken. ''Hoe hij nu speelt, zo speelde hij vorig seizoen al bij mij in Nederland. Bij Heerenveen had hij minder succes. Zijn statistieken waren niet goed en hij boekte weinig vooruitgang. Het was voor mij een geweldige uitgang om hem weer op de rit te krijgen."

"Zijn tijd bij Vitesse is belangrijk geweest voor hem'', zo vervolgt de Rus. ''Hij was een van de beste spelers van de Eredivisie en had veel aanbiedingen. Niet alleen van Real Sociedad, maar ook van Liverpool en Ajax. Het is een eer om een aandeel te hebben gehad in de groei van Martin'', besluit Slutskiy.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!