Rutten duidelijk: ''Nooit gezegd dat ik dat niet meer ambieer''

0
Rutten duidelijk: ''Nooit gezegd dat ik dat niet meer ambieer''

Fred Rutten is alweer een jaar clubloos na zijn vertrek bij Anderlecht. De oud-trainer van Vitesse sluit een functie als trainer bij een andere club echter niet uit.

"Ik heb nooit gezegd dat ik dat niet meer ambieer", is Rutten duidelijk in gesprek met De Twaalfde Man. "Het is interessant om met andere generaties te werken, dat houdt jong. En het buitenland is zeker nog een optie. Dat heeft me getriggerd en mij een enorme levenservaring opgeleverd."

De 57-jarige Rutten sluit ook een functie als bondscoach niet uit. "Ja, daar sta ik zeker voor open", beaamt hij. "Al is dat afhankelijk van welk land dat zou zijn, als het ooit voorbijkomt. In dat geval zal ik wel heel goed research doen", aldus Rutten, die twee jaar geleden nog in de race was om technisch directeur van de KNVB te worden.

"Ik heb gesproken met de KNVB. Maar ik was nog niet klaar om van het veld te stappen", meent Rutten, die nog geen duidelijkheid heeft over de toekomst. "Ik denk ook dat je in ons vak niet iets kunt programmeren. Planners staan op een dun koordje, je flikkert eraf en raakt gefrustreerd."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!