'Abrupt einde' voor Verhaegh: ''Toch even een slag om de arm''

0
'Abrupt einde' voor Verhaegh: ''Toch even een slag om de arm''

De loopbaan van Paul Verhaegh lijkt roemloos te eindigen. Door het coronavirus heeft de oud-speler van Vitesse zijn laatste wedstrijd in het betaalde voetbal mogelijk al gespeeld. Verhaegh blijft echter fit om hopelijk nog acht duels in actie te kunnen komen.

"Ik had voor mezelf de beslissing genomen om na dit seizoen te stoppen", zegt Verhaegh in gesprek met TC Tubantia. "Het is niet zo dat ik nu aan het twijfelen ben geraakt, maar door de coronacrisis is het gevoel wel iets anders geworden. Als er niet meer gevoetbald wordt, is dit wel heel erg abrupt. Daarom houd ik toch maar even een slag om de arm."

Door blessures kwam Verhaegh dit seizoen nauwelijks aan spelen toe. "Mijn periode bij Twente is niet verlopen zoals ik had gehoopt en verwacht", beaamt hij. "Daar kan niemand verder iets aan doen. Ik baal natuurlijk op de eerste plaats voor mezelf, maar ik vind het ook heel vervelend voor de supporters en de club dat ik door de blessures weinig heb kunnen toevoegen."

Verhaegh liep in de tweede wedstrijd van het seizoen een spierscheuring op. "En op het moment dat ik op het punt stond weer aan te sluiten bij de groep, gebeurde het me nog een keer", aldus de routinier, die komend seizoen niet terugkeert in Enschede. "Nog een jaar Twente ligt niet in de lijn der verwachtingen." Verhaegh kwam op 7 maart nog als invaller in actie in de wedstrijd tussen Vitesse en FC Twente.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!