''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' 'Vitesse neemt na dit seizoen afscheid van vier huurlingen' VIDEO | Qazaishvili neemt vriendin mee in snoeiharde tackle 'Van Bergen legt aanbieding van SC Heerenveen naast zich neer' "Ik vind dat het seizoen ongeldig moet worden verklaard''

VIDEO | Vandaag 22 jaar geleden: Vitesse wint openingsduel Gelredome

0
VIDEO | Vandaag 22 jaar geleden: Vitesse wint openingsduel Gelredome

Het is vandaag precies 22 jaar geleden dat Vitesse de eerste wedstrijd in het Gelredome speelde. NAC Breda werd in Arnhem met 4-1 verslagen.

Dejan Curovic maakte het allereerste doelpunt in de Gelredome. De Serviër, die vorig jaar op 51-jarige leeftijd overleed, had ook al de laatste goal gemaakt in Nieuw-Monnikenhuize. FC Twente werd met 2-1 verslagen.

Curovic wist in de openingswedstrijd van het Gelredome tegen NAC Breda nog een keer te scoren. De andere treffers kwamen op naam van Orlando Trustfull en Nikos Machlas. Twan Scheepers was namens de bezoekers trefzeker.

Opstelling Vitesse: Westerveld; Van Hintum, Sturing, Veldman (70' Van der Hoeven), De Marchi; Trustfull, Perovic, Kreek (83' Bos); Reuser, Machlas en Curovic (78' Laros).

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!