''Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan''

0
''Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan''

Danny Post heeft dan wel geen verleden bij Vitesse als speler, de middenvelder van VVV-Venlo had wel een hele goede band met clubicoon Theo Bos. Bos haalde Danny over om naar FC Dordrecht te komen.

"Ik koos voor FC Dordrecht, mede vanwege de trainer", begint Post in de Voetbal International. "Theo Bos was heel duidelijk geweest: "Ik wil dat je hier komt voetballen". Ik vond hem een geweldige kerel. Indrukwekkend, sterk voorkomen. Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan. Ik had een heel goede band met hem."

Post zag met eigen ogen hoe het steeds slechter ging met Bos. "Net voor de winterstop hoorden we dat hij ziek was. Hij moest stoppen, maar knokte zich nog terug. Het was heftig om te zien hoezeer de ziekte hem al had verzwakt. Na zijn dood waren we als spelersgroep bij het afscheid in het Gelredome. Pff... Het was een emotionele periode, waarin ik als jonge voetballer ook een belangrijke levensles heb geleerd: alles kan zo voorbij zijn, je moet niet vergeten te genieten", besluit Post.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!