''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' 'Vitesse neemt na dit seizoen afscheid van vier huurlingen' VIDEO | Qazaishvili neemt vriendin mee in snoeiharde tackle 'Van Bergen legt aanbieding van SC Heerenveen naast zich neer' "Ik vind dat het seizoen ongeldig moet worden verklaard''

Voormalig Vitesse-speler aan de slag als coach Oranje onder 19

0
Voormalig Vitesse-speler aan de slag als coach Oranje onder 19

Bert Konterman krijgt opnieuw een functie bij de KNVB. De oud-speler van Vitesse, die in het seizoen 2003/2004 in Arnhem speelde, wordt de tijdelijk coach van Oranje onder 19.

Konterman neemt per direct de taken taak over van Maarten Stekelenburg, die onlangs werd toegevoegd aan de technische staf van het Nederlands elftal. De trainer uit Rouveen is in maart tijdens de laatste kwalificatiewedstrijden voor het EK in Noord-Ierland eindverantwoordelijk voor Oranje onder 19.

De oud-speler van Vitesse heeft al een lang verleden bij de Nederlandse voetbalbond. Konterman was al in het verleden assistent van Jong Oranje, Oranje onder 17, Oranje onder 19 en Oranje onder 20. De afgelopen twee seizoenen was de twaalfvoudig international coach van Oranje onder 20.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!