Vitesse krijgt massale steun van supporters in duel met PEC Zwolle ''Wat hebben we aan dat VAR-systeem? Allemaal één groot theater'' ''Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan'' Vitesse werd het vaakst benadeeld door de VAR in Eredivisie Obispo maakt indruk bij Vitesse: ''Van hem heb ik hoge verwachtingen''

Voormalig Vitesse-coach Bosz verlengt contract bij Bayer Leverkusen

( 0 reacties)
Voormalig Vitesse-coach Bosz verlengt contract bij Bayer Leverkusen

Peter Bosz heeft zijn contract als trainer van Bayer Leverkusen verlengd. De oud-trainer van Vitesse ligt nu tot medio 2022 vast bij de Duitse club.

Bosz, die de afgelopen weken al liet blijken graag zijn verbintenis te verlengen, is sinds eind 2018 trainer van Bayer Leverkusen. Afgelopen seizoen leidde de 56-jarige trainer de club naar de vierde plaats in de Bundesliga en veroverde daarmee een ticket voor de Champions League.

Bayer Leverkusen bezet momenteel de zesde plek in Duitsland, maar de achterstand op koploper RB Leipzig bedraagt slechts negen punten. In de Champions League eindigde de club als derde in de groep, waardoor na de winterstop de knock-outfase van de Europa League volgt.

"We waarderen het dagelijkse werk van Peter Bosz voor Leverkusen. Zijn aspiratie is de onze, namelijk attractief en vooral succesvol voetbal", zegt CEO Fernando Carro op de clubwebsite. "We hebben ambitieuze doelen en zijn er zeker van dat we deze kunnen realiseren samen met Peter Bosz."

Ook sportdirecteur Rudi Völler is lovend over Bosz. "De jongens hebben het nooit opgegeven in moeilijke tijden en zijn altijd blijven geloven in onze gezamenlijke voetbalvisie. We geloven ook in dit team en in deze club", aldus Völler. Bosz' assistenten Hendrie Krüzen en Terry Peters blijven ook werkzaam bij de Bundesliga-club.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!