''Dat er dingen insluipen die ik eigenlijk niet wil zien'' Veld Fortuna waardeloos: ''Ik schaam me dood om hierop te spelen'' Vitesse boekt soevereine overwinning bij Fortuna Sittard Oosting over Sturing: ''Komt ruw over, maar heel warme persoonlijkheid'' Darfalou gaat voor nieuwe kans in Venlo: ''Klinkt moeilijker dan het is''

Ex-Vitesse-speler krijgt opvallende rode kaart: ''Nog nooit gehoord''

( 0 reacties)
Ex-Vitesse-speler krijgt opvallende rode kaart: ''Nog nooit gehoord''

Voormalig Vitesse-speler Tim Linthorst ontving afgelopen zondag een opvallende rode kaart. De verdediger van AFC uit Amsterdam dronk een slok uit de bidon van de keeper en ontving zijn tweede gele kaart en moest dus het veld verlaten.

"Van die regel had ik ook nog nooit gehoord. Ik moest het nog vragen aan de scheidsrechter waarom hij mij nou die gele kaart gaf", zegt Linthorst tegenover De Gelderlander na afloop van het 2-2 gelijkspel tegen De Treffers. "Van de keeper mocht het. Ik heb het hem nog gevraagd."

De voormalig speler van Vitesse mocht eindelijk weer eens een 'hele' wedstrijd spelen. "Ik heb er maanden uitgelegen met een meniscusblessure. Het is lekker dat ik tegen De Treffers negentig minuten heb gespeeld.. Althans, bijna negentig minuten dan", zegt Linthorst lachend.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›