Blackman vertrekt bij Vitesse: Chelsea roept doelman terug Spelersnaam op shirt Vitesse maakt plaats voor sponsornaam 'Sturing kiest voor Tannane in duel tussen Vitesse en Fortuna' VVV vestigt hoop op Vitesse-huurling: ''Ik ben er van overtuigd'' 'Vitesse dreigt huurling voortijdig kwijt te moeten raken'

Acheffay legt keuze FC Utrecht uit: ''Dat was ook een grote reden''

( 0 reacties)
Acheffay legt keuze FC Utrecht uit: ''Dat was ook een grote reden''

Afgelopen zomer verliet Hicham Acheffay Vitesse voor FC Utrecht. Daar is hij inmiddels een vaste waarde in het beloften team geworden.

"Ik heb totaal geen spijt van mijn transfer van Jong Vitesse. De keuze voor FC Utrecht had ik al gemaakt voor Vitesse zich terugtrok uit de piramide", zegt Acheffay tegen RTV Utrecht. Door de transfer is hij van de tweede naar eerste divisie gegaan."Je speelt hier meer wedstrijden, dus je moet ook fit zijn. Je wordt er alleen maar sterker van. Ik voel mij sterker en fitter, ook fysiek en voetballend."

Dat de buitenspeler bij FC Utrecht meer kans maakt om in de A-selectie terecht te komen dan bij Vitesse speelde mee in zijn keuze. "Dat was ook een grote reden, omdat ik hier meer kans denk te hebben. Utrecht geeft ook jeugdspelers meer de kans", legt hij uit. Ik voel mij goed en het gaat goed met het team. De kansen komen vanzelf als je het goed doet."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 18 januari 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›