Aissati denkt aan terugkeer: ''Dan wil ik graag naar Nederland''

0
Aissati denkt aan terugkeer: ''Dan wil ik graag naar Nederland''

Ismaïl Aissati was een groot talent bij PSV en Ajax, maar wist niet echt door te breken in Nederland. De middenvelder werd nog verhuurd aan onder meer Vitesse, maar speelt inmiddels bij Denizlispor in Turkije.

Aissati wil op termijn echter graag terugkeren in de Eredivisie. "Ik denk dat ik na dit seizoen nog een jaar in het buitenland speel en dan wil ik graag terug naar Nederland", zegt de 31-jarige middenvelder in gesprek met Voetbal International.

"Ik heb hier in de zomer een nieuw tweejarig contract getekend, maar voor mijn twee kleine dochters zou het ook lekker zijn om thuis te komen in Nederland", vervolgt hij. "Omdat de bedragen in het buitenland veel hoger liggen, heb ik wel kunnen sparen voor mijn gezin. Dat is heel belangrijk."

In het buitenland daalde de relativering in bij Aissati. "Als voetballers kunnen we wel altijd klagen, maar we hebben alles. Het is het mooiste beroep ter wereld. Naarmate je ouder wordt, ga je dat meer beseffen. Zo sta ik de laatste jaren steeds meer in het leven."

"Ik kan niemand de schuld geven en heb ook de andere kant van het voetbal gezien", geeft hij aan. "Ik speelde nooit om aandacht. Iedereen die me kent, weet dat ik me daar niet prettig bij voel."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!