Van Egmond: ''Dan had de penalty wel overgenomen moeten worden'' ''Zolang het niet concreet is, hoef ik er niet over na te denken'' 'Diep respect' voor Slutskiy: ''Zijn trainers die amper 'doei' zeggen' Oosting tevreden: ''Je moet niet vergeten waar we vandaan komen'' Vitesse houdt punt over aan doelpuntloos duel met Feyenoord

''Hij is klaar, dan gaat hij de woestijn in voor één of twee jaartjes''

( 0 reacties)
''Hij is klaar, dan gaat hij de woestijn in voor één of twee jaartjes''

Feyenoord heeft een aantal spelers onder contract staan die in het eerste elftal niet aan speelminuten komen. Wellicht kunnen die voetballers verhuurd worden aan RKC, zoals Jan-Arie van der Heijden.

RKC Waalwijk staat stijf onderaan in de eredivisie en ligt op koers om de degradant met de minste punten ooit te worden, tenzij het tij gekeerd kan worden. In het programma Voetbalpraat op FOX Sports werd geopperd dat versterkingen tijdens de winterstop de oplossing zouden kunnen zijn. "Ik noemde bijvoorbeeld Van der Heijden, Ayoub, Liam Kelly, George Johnston. Moet je dat doen als speler?'', vraagt presentator Jan-Joost van Gangelen zich af tijdens het programma.

Mario Been zit ook aan tafel en hij ziet het niet snel gebeuren. "Jongens uit Jong Feyenoord zouden het eventueel wel doen. Maar geef mij één goede reden waarom Jan-Arie van der Heijden bij RKC zou gaan spelen, een club met één punt? Omdat hij klaar is? Dat zeg je goed. Maar dat gaat hij toch niet doen?! Dan gaat hij de woestijn in voor één of twee jaartjes'', doelt hij op de oud-speler van Vitesse. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›