Pröpper: ''Een terugkeer bij Vitesse? Misschien ooit''

0
Pröpper: ''Een terugkeer bij Vitesse? Misschien ooit''

Er was een tijd dat Robin en Davy Pröpper samen in de jeugdopleiding van Vitesse speelden. Maar waar Davy op 18-jarige leeftijd zijn debuut maakte voor de Arnhemmers, bleek Robin na een jaar in de B1 niet goed genoeg.

"Ik ben daar weggestuurd in de B1", vertelt Robin Pröpper in gesprek met Omroep Gelderland. "Dat heeft wel altijd in mijn gedachten gezeten." Jaren later is Pröpper aanvoerder van Heracles. "Ik heb het nu via een andere manier laten zien dat ik het Eredivisie-niveau aankan. Daar ben ik blij om."

"Ik heb dat van Vitesse voor mezelf ook afgesloten", vervolgt de 26-jarige verdediger, die niet uitsluit dat hij ooit nog terugkeert op het oude nest. "Een terugkeer? Misschien ooit. Wie weet", lacht Pröpper, die ook door buitenlandse clubs in de gaten wordt gehouden.

Samen spelen met zijn broer bij Brighton & Hove Albion is voor hem een droom. "Of ik dat hoge niveau haal weet ik niet, maar het zou raar zijn als het niet zou willen om in het buitenland te spelen. Ik hou ook wel van avontuur en voetballen in Engeland is prachtig en zou ik graag meemaken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!