Baker terug in Arnhem: ''Het was echt een geweldige tijd hier''

0
Baker terug in Arnhem: ''Het was echt een geweldige tijd hier''

Lewis Baker speelde tussen 2015 en 2017 voor Vitesse. In die periode won de stijlvolle middenvelder onder andere de KNVB Beker. Bij de wedstrijd tegen FC Utrecht keerde Baker voor even terug in Arnhem

"Ik vind het heel leuk om weer terug te zijn in Arnhem. Het gaat heel erg goed bij mij", begint Baker in gesprek met Vitesse TV. De middenvelder speelt tegenwoordig in Duitsland bij Fortuna Dusseldorf. "De kwaliteit van de competitie is heel goed en we kennen een redelijke seizoensstart. Ik geniet van mijn tijd daar."

De middenvelder kent niet heel veel van de huidige spelers, maar geniet toch in Arnhem. "Ik ken Navarone Foor nog wel, maar ik vind het gewoon heel leuk om hier terug te zijn en een wedstrijd te bezoeken. Het brengt bij mij heel veel leuke herinneringen op, dus ik ben hier heel erg graag."

Baker is de club nog niet vergeten. "Ik houd elke week de uitslagen bij en ze doen het momenteel heel erg goed. Ik ben heel erg blij voor de jongens hier", vervolgt Baker, die de bekerwinst het mooiste vond. "Die KNVB Beker vond ik het mooiste, daarmee gaan we de geschiedenisboeken in. Dat ga ik echt nooit meer vergeten. Ik had het hier echt naar mijn zin. Het was echt geweldig."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!