''Wat hebben we aan dat VAR-systeem? Het is allemaal één groot theater'' ''Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan'' Obispo maakt indruk bij Vitesse: ''Van hem heb ik hoge verwachtingen'' VIDEO | Voormalig Vitesse-speler Rashica even op bezoek in GelreDome Linssen kampt met gekneusde voet; beschikbaarheid PEC Zwolle onzeker

Voormalige Vitesse-coach verlengt contract bij Eredivisionist

( 0 reacties)
Voormalige Vitesse-coach verlengt contract bij Eredivisionist

Henk Fraser heeft zijn contract bij Sparta Rotterdam verlengd. De voormalige trainer van Vitesse heeft getekend voor een extra seizoen. Nu ligt Fraser tot de zomer van 2021 vast in Rotterdam.

Fraser is verheugd op nog een extra seizoen. "Allereerst voel ik me prima op mijn plek bij deze club", vertelt hij op de website van Sparta Rotterdam. Ik heb echter het gevoel dat we nog meer kunnen bereiken bij Sparta, de club zit in de lift, dat zie je aan alles. In de komende jaren wil de club doorgroeien en ik blijf daar graag een belangrijk onderdeel van uitmaken."

Henk van Stee, technisch manager van de Rotterdammers, is ook blij met Fraser. "Vanuit onze kant is het duidelijk dat de sportieve prestaties goed zijn. Na de promotie van vorig jaar en de tot nu toe prima start van het Eredivisieseizoen zien we ook de ontwikkeling van onze spelers. Door nu al vroegtijdig zekerheid te hebben over een langer verblijf van Henk Fraser bij Sparta creëren we rust en duidelijkheid voor iedereen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!