Vitesse krijgt massale steun van supporters in duel met PEC Zwolle ''Wat hebben we aan dat VAR-systeem? Allemaal één groot theater'' ''Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan'' Vitesse werd het vaakst benadeeld door de VAR in Eredivisie Obispo maakt indruk bij Vitesse: ''Van hem heb ik hoge verwachtingen''

Piazon is er klaar mee: ''Mijn tijd bij Chelsea is al over''

( 0 reacties)
Piazon is er klaar mee: ''Mijn tijd bij Chelsea is al over''

Lucas Piazon staat op het punt om Chelsea definitief te verlaten. Dat vertelt de voormalige middenvelder van Vitesse aan A Bola. De middenvelder wordt momenteel uitgeleend aan Rio Ave.

"Mijn tijd bij Chelsea is al over", vertelt Piazon in de Portugese media. "Ik heb het gehad met steeds van hot naar her te gaan. Ik heb een plek nodig waar ik me thuis kan voelen. Ik wil in juli al weten dat ik terug ga keren naar dezelfde plaats, hetzelfde huis."

In 2013/2014 speelde Piazon bij Vitesse waar hij indruk maakte. "Dan had ik een goed seizoen ergens, maar bij terugkomst werd ik meteen wéér verhuurd. Het heeft geen zin om uitgeleend te worden, goed te spelen, terug te komen, niet gebruikt te worden en wéér verhuurd te worden."

"Ik heb dit drie jaar geleden ook al gezegd tegen Chelsea, maar dat viel niet bepaald goed." Voordat Piazon werd verhuurd aan Rio Ave tekende hij nog een contract bij Chelsea, tot medio 2022. Anders zou de aanvallend ingestelde middenvelder gratis de deur uitlopen. "Ik kan niet alleen Chelsea de schuld geven van mijn situatie, omdat ik het ook allemaal geaccepteerd heb."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!