Van Egmond: ''Dan had de penalty wel overgenomen moeten worden'' ''Zolang het niet concreet is, hoef ik er niet over na te denken'' 'Diep respect' voor Slutskiy: ''Zijn trainers die amper 'doei' zeggen' Oosting tevreden: ''Je moet niet vergeten waar we vandaan komen'' Vitesse houdt punt over aan doelpuntloos duel met Feyenoord

Janssen: ''Hij was en is nog steeds erg geliefd bij Vitesse''

( 0 reacties)
Janssen: ''Hij was en is nog steeds erg geliefd bij Vitesse''

Voormalig Vitesse-speler Dejan Curovic is zaterdag onverwachts overleden. Ook bij Studio Voetbal, waar oud-speler Theo Janssen zat, werd er nog stilgestaan bij de plotseling overleden spits. 

"Toen ik bij het eerste kwam, was hij speler van het eerste", zegt Janssen. "Ik was een jeugdspeler, hij pikte me op en dan reden we samen naar de training. Curovic was een showman, een gangmaker, vooral in de kleedkamer. Hij noemde zichzelf niet voor niets DJ Superstar. Hij was en is nog steeds heel erg geliefd binnen de club."

Pierre van Hooijdonk, ook tafelgast, speelde ook nog even met Curovic bij Vitesse. "Hij was geblokt, aan de stevige kant, niet snel, maar met een geweldig schot met rechts en ook met links", aldus Van Hooijdonk.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›