Van Egmond: ''Dan had de penalty wel overgenomen moeten worden'' ''Zolang het niet concreet is, hoef ik er niet over na te denken'' 'Diep respect' voor Slutskiy: ''Zijn trainers die amper 'doei' zeggen' Oosting tevreden: ''Je moet niet vergeten waar we vandaan komen'' Vitesse houdt punt over aan doelpuntloos duel met Feyenoord

Triest nieuws: voormalig Vitesse-spits onverwachts overleden

( 0 reacties)
Triest nieuws: voormalig Vitesse-spits onverwachts overleden

Triest nieuws: voormalig Vitesse-speler Dejan Curovic is zaterdag onverwachts overleden. Dat melden de Arnhemmers zondag.

Curovic, ook bekend als DJ Superstar, kwam in 1994 naar Vitesse. Daar groeide hij uit tot publiekslieveling. Daarnaast maakte de spits uit Servië het laatste doelpunt op Nieuw-Monnikenhuize en het eerste doelpunt in het GelreDome.

Een dag na zijn 51e verjaardag is Curovic overleden, volgens een verklaring van zijn oude club Partizan Belgrado aan de gevolgen van leukemie. In totaal speelde hij zes seizoenen voor Vitesse.

Toen de Arnhemmers in 2017 de KNVB Beker wonnen, reikte Curovic de beker uit aan toenmalig aanvoerder Guram Kashia. Ter nagedachtenis aan het overlijden van het clubicoon speelt Vitesse vrijdagavond tijdens de thuiswedstrijd vs PEC Zwolle met rouwbanden en wordt er een minuut stilte gehouden.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›