Vitessenaren in elftal van de week: ''Serieuze kandidaat voor Oranje''

0
Vitessenaren in elftal van de week: ''Serieuze kandidaat voor Oranje''

Journalist Marcel Peeper koos deze week in zijn elftal van de week van De Telegraaf voor drie Vitessenaren. Hij zag hun goede prestaties tegen Feyenoord.

De eerste naam op het formulier van Peeper was uitblinker Bazoer. "Bazoer is altijd aanspeelbaar, krachtig in de duels en verdeelt het spel van achteruit. Met zijn fysiek zet je hem niet makkelijk opzij. Hij voetbalt met veel vertrouwen. Dat zie je aan hem. Dit weekend is hij de speler die mij het meest is opgevallen."

"In het verleden acteerde Bazoer veelal als middenvelder", gaat hij verder, "maar als centrale verdediger komt hij beter uit de verf. Ik zie hem als een serieuze kandidaat voor Oranje." Naast Bazoer zag Peeper nog twee Vitessenaren positief opvallen.

Pasveer krijgt namelijk de plek onder de lat. "Vitesse had het aan hem te danken dat de volle drie punten werden gepakt. Pasveer had een aantal uitstekende reddingen in huis. Zelfs toen Nicolai Jørgensen uit de rebound van dichtbij dacht te scoren, lag hij in de weg."

Ten slotte was er nog een plekje vrij voor Oussama Tannane. "De manier waarop Tannane zijn man weet uit te spelen is dodelijk. Soms wil hij acties net iets te mooi doen, maar daaraan herken je tegelijkertijd de liefhebber. Tannane is van groot belang voor Vitesse."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!