Advocaat neemt verlies: ''Hij is in mijn ogen een geweldige speler''

0
Advocaat neemt verlies: ''Hij is in mijn ogen een geweldige speler''

Vitesse won vandaag van Feyenoord en nam daarmee de derde plek over. Dick Advocaat zag dat Feyenoord beter was, maar niet kon winnen.

"Het was een gevecht, dat weet je tegen Vitesse", vertelt hij aan FOX Sports. "Dat is een ploeg met heel veel loopvermogen en een paar creatieve voetballers. Maar er was vandaag eigenlijk één ploeg die het spel dicteerde, zeker in de tweede helft. Dan moet je vanuit die kansen een goal maken."

Feyenoord had het lastig met Bazoer, die een aantal keer het middenveld in kon komen. Advocaat is lovend. "Hij is in mijn ogen een geweldige speler. Die weet wel waar die lopen moet. Al vond ik dat hij niet zo dominant was als normaal, en dat heeft natuurlijk ook een beetje met ons elftal te maken. Zelfde geldt voor Tannane, die heb ik ook minder gezien vandaag."

"We speelden vandaag tegen een lastige ploeg. Als je dan zo dominant kan zijn en fysiek de hele wedstrijd de bovenliggende partij bent. Dan kan je ook zien dat conditioneel de groep heel sterk is. Dat vind ik ook weleens goed om verteld te hebben, want daar hebben sommigen ook weleens twijfels over", besluit de oefenmeester.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!