''Ik kan geen termijn geven voor de aanstelling van een nieuwe trainer''

0
''Ik kan geen termijn geven voor de aanstelling van een nieuwe trainer''

Johannes Spors heeft ervoor gekozen om niet met Edward Sturing door te gaan als trainer van het eerste elftal. Desondanks heeft de technisch directeur veel respect voor hem.

''Het is ook geen keuze tegen Edward, maar een keuze voor iets anders. Een keuze om een nieuwe impuls te geven aan de ploeg. Het is goed om iets nieuws neer te zetten en de speelstijl een beetje aan te passen. Op sommige vlakken wil ik meer ontwikkeling zien. Ik wil de nadruk leggen op meer intensiteit en een hogere snelheid in het spel'', legt Spors uit in gesprek met De Telegraaf.

De Duitser heeft duidelijke ideeën over de nieuwe trainer van Vitesse. ''Er zijn verschillende manieren om succesrijk te zijn en ik ben niet hier om te zeggen, dat mijn manier van over voetbal denken de enig goede is. Maar het is wel mijn manier en ik zoek een trainer die hetzelfde ziet in een wedstrijd en op dezelfde manier over voetbal denkt.''

Wanneer de Arnhemmers een nieuwe trainer presenteren is nog niet duidelijk. ''Ik kan geen termijn geven voor de aanstelling van een nieuwe trainer. We hebben de tijd. Als we iets hebben in de coronaperiode dan is het tijd. Het is niet intelligent om jezelf nu onder tijdsdruk te gaan zetten. Bij de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen, op 28 juni, moet er een nieuwe trainer zijn'', besluit hij. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!