''Ik zou ook nadenken over wat je kunt gaan verdienen in een ander land''

0
''Ik zou ook nadenken over wat je kunt gaan verdienen in een ander land''

Bryan Linssen maakt komende zomer transfervrij de overstap naar het buitenland. Trainer Edward Sturing vindt het jammer voor de eredivisie.

''Het is een verlies voor het Nederlandse voetbal als dit soort jongens weggaat. Bryan is een jongen die de competitie kleur geeft'', zegt de interim-trainer in gesprek met De Telegraaf. Lang leek het erop dat de aanvaller naar Feyenoord zou vertrekken, maar de club en de speler kwamen er niet uit. Daardoor is de weg inmiddels vrij voor een buitenlands avontuur.

Vooral een club uit de Bundesliga lijkt serieus te zijn. ''Ik denk dat het voor een aanvaller die naar de Bundesliga gaat belangrijk is dat je niet bij een club terechtkomt die het hele seizoen tegen degradatie loopt te knokken. Zodat je 88 minuten lang mee moet verdedigen en ver van het vijandelijke doel speelt'', zegt Sturing.

De interim-trainer zou Linssen ook adviseren om verder te kijken. ''Je moet wel kijken of je tot je recht komt bij een club. Als dat niet zo is, zou ik met zijn leeftijd ook nadenken over wat je kunt gaan verdienen in een ander land. Als hij ergens 1 of 1,5 miljoen netto kan verdienen, is het heel moeilijk om op die leeftijd te zeggen ''laat maar zitten.'''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!