Vroegh dichtbij akkoord met Vitesse: ''Het staat er goed voor''

0
Vroegh dichtbij akkoord met Vitesse: ''Het staat er goed voor''

Patrick Vroegh is dichtbij een akkoord met Vitesse over een verlenging van zijn contract, meldt Omroep Gelderland. De middenvelder hoopt volgend seizoen een basisplaats te veroveren bij de Arnhemmers.

"Het staat er goed voor. De gesprekken gaan de laatste weken beter en sneller. Het is de intentie van beide kanten om er snel uit te komen", zo begint Vroegh bij bovengenoemde medium. "Ze willen de jeugd een kans geven, daar spreekt veel vertrouwen uit richting mij ook. Dat doet mij goed en ik wil het graag waarmaken hier in Arnhem. Ik heb al een aantal minuten mogen maken. Het volgende doel is iedere week in de basiself staan."

In het vroegtijdig stopgezette seizoen brak Vroegh door bij Vitesse. "Het is een heel apart seizoen geweest. De trainer die werd ontslagen, een vervanger en toen in de winterstop weer een nieuwe trainer. We hadden graag mee willen doen voor Europees voetbal."

"Het is jammer dat we het seizoen niet hebben kunnen beëindigen. En een seizoen dat niet is afgemaakt. Heel gek, maar voor mezelf ben ik wel blij hoe het is gelopen allemaal. Heel apart, maar wel heel mooi", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!