Pasveer verlengt contract bij Vitesse: ''Ik kan nog jaren mee''

0
Pasveer verlengt contract bij Vitesse: ''Ik kan nog jaren mee''

Remko Pasveer heeft met Vitesse overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De 36-jarige doelman staat ook komend seizoen onder contract in Arnhem. Dat heeft Vitesse maandag via de officiële kanalen bekendgemaakt. 

Pasveer liep komende zomer uit zijn contract bij Vitesse, maar blijft door zijn contract te verlengen nog een jaar verbonden aan de club uit Arnhem. De ervaren sluitpost maakt zich op voor zijn vierde seizoen in dienst van Vitesse.

In een reactie laat Pasveer weten blij te zijn met zijn nieuwe verbintenis. "Vitesse is een heel prettige club om voor te spelen. We spelen jaarlijks mee om plaatsing voor Europees voetbal. Ik heb een goed seizoen achter de rug. Door mezelf te zijn wil ik mijn bijdrage leveren aan het team. Ik voel mij topfit en voor mijn gevoel kan ik nog jaren mee op dit niveau."

Technisch directeur Johannes Spors is eveneens content met de contractverlenging. "We zijn bezig om ons team voor het nieuwe seizoen op te bouwen. Remko heeft zowel op als buiten het veld bewezen belangrijk te zijn voor de club. Remko is één van de beste doelmannen van Nederland. En met al zijn ervaring kan hij het team, en specifiek onze talenten, onder zijn hoede nemen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!