Grot op de weg terug: ''Eindelijk weer een beetje mijn ding doen''

0
Grot op de weg terug: ''Eindelijk weer een beetje mijn ding doen''

Waar de selectie van Vitesse sinds vorige week weer op het trainingsveld staat, traint Jay-Roy Grot nog steeds binnen. De aanvaller van Vitesse werkt aan zijn herstel, nadat hij in de thuiswedstrijd met Vitesse schade aan zijn meniscus heeft opgelopen. 

"Hoe het gaat? Best goed eigenlijk", vertelt Grot voor de camera van Vitesse TV. "Ik kan eindelijk weer mijn beetje mijn ding doen. Het gaat de goede kant op." Het moment dat hij zijn blessure opliep herinnert Grot zich nog goed. 

"Ik scoorde, maar werd tegelijkertijd onderuit gehaald", blikt Grot terug. "Ik kwam met mijn hele gewicht op mijn rechterknie. Ik ging door mijn knie heen en scheurde mijn buitenste meniscus. Ik wilde eerst nog juichen, maar ik zetten een paar stappen en mijn knie werd gelijk stijf. Ik had gelijk door dat ik niet verder kon."

Vervolgens moest Grot onder het mes en wachtte hem een lange periode van revalidatie. "Na mijn operatie lag ik een week lang met mijn been gestrekt op de bank. Ik kon nog niet zoveel. Langzaamaan ging het steeds beter. Nu heb ik mijn hele strekking weer terug en zijn we bezig om hem weer te buigen", besluit Grot. 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!