Geroemde analist vertrekt bij Vitesse: ''Ik wil weer een stap maken''

0
Geroemde analist vertrekt bij Vitesse: ''Ik wil weer een stap maken''

Na zeven jaar bij Vitesse, drie jaar in de opleiding en vier jaar bij het eerste team, heeft Kevin Balvers besloten een nieuwe stap te maken. De analist heeft een aflopend contract en ziet geen mogelijkheid tot groeien meer in Arnhem,

Balvers maakte bij Vitesse onder andere de bekerwinst in 2017 mee. "Een geweldig hoogtepunt", zegt hij in De Gelderlander. Maar zag ook veel wisselingen in de top. "Al die wisselingen hebben wel effect gehad op mijn werkzaamheden. Ik wilde graag meer vernieuwingen doorvoeren. Dat werd door de veranderingen in bezetting nog wel eens op de lange baan geschoven. Dan lagen er vanzelfsprekend andere prioriteiten bij Vitesse."

De analist werkte bij het eerste team onder meer onder Henk Fraser en Leonid Slutskiy, die hem beide roemden voor zijn werk. Zo bracht hij de trainingen van Vitesse met een drone vanuit de lucht in beeld. "Dan heb je een geweldig overzicht", aldus Balvers.

Een nieuwe club heeft hij nog niet, wel contacten in het binnen- en buitenland. "Ik wil graag weer een stap maken in mijn carrière. De markt komt langzaam weer op gang. Maar door de coronacrisis moet ik ongetwijfeld geduld hebben", weet Balvers. "Het afscheid is wel vreemd. Het tijdperk Vitesse is voorbij, zonder dat we de competitie met wedstrijden hebben afgesloten."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!