Spors staat voor 'stevige klus': ''Ik wens hem veel succes''

0
Spors staat voor 'stevige klus': ''Ik wens hem veel succes''

Vitesse gaat volgend seizoen voor Europees voetbal. Dat heeft de club eerder deze week uitgesproken. De doelstelling van de clubs is volgens oersupporter Bjorn Courbois in ieder geval erg ambitieus.

"We zetten met Europees voetbal hoog in", stelt Courbois in de Les van Vites. "Vitesse betaalt hoge salarissen. Doe je minder, dan moet je de ambities bijstellen. We strijden dus ergens voor." Met het aanstaande vertrek van Tim Matavz en Bryan Linssen levert Vitesse een brok scorend vermogen in.

"Vitesse moet 25 goals vervangen", rekent Courbois snel uit. "Dan wens ik onze nieuwe technisch directeur Johannes Spors veel succes. Dat is voor hem een stevige klus, want de hele wereld zoekt een scorende spits."

Courbois ziet echter ook lichtpuntjes. Zo wil Remko Pasveer langer blijven bij Vitesse. "Hij keepte afgelopen seizoen prima. Hij heeft zich bij Vitesse prima gerevancheerd. Al is hij mij afgelopen competitie te vaak man van de match geweest. Als een keeper die eer krijgt, zit het niet goed in het team."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!