VIDEO | Samenvatting: Vitesse trekt aan langste eind tegen SC Heerenveen

0
VIDEO | Samenvatting: Vitesse trekt aan langste eind tegen SC Heerenveen

Vitesse heeft zich zondag weten te revancheren na de uitschakeling in de KNVB Beker. In een spektakelstuk met SC Heerenveen trokken de Arnhemmers met 4-2 aan het langste eind. 

Vitesse kende een droomstart in Arnhem. Al na tien minuten kwamen de Arnhemmers op voorsprong door Bryan Linssen die schitterend afwerkte. De VAR checkte het doelpunt nog op hands, maar vond hier niet voldoende bewijs voor. 

Zes minuten later verdubbelde Vitesse de score in het Gelredome. Tim Matavz was Ibrahim Dresevic bij een duel op de middellijn te slim af, waarna hij oog in oog met Filip Bednarek koelbloedig bleef: 2-0. Een kwartier voor rust deed SC Heerenveen iets terug. Uit een voorzet van Joey Veerman wist Rodney Kongolo raak te koppen. 

Ruim vijf minuten later kwam SC Heerenveen ook op gelijke hoogte. Chidera Ejuke profiteerde van geschutter in de Vitesse-defensie en wist Remco Pasveer met een puntertje te passeren. Na rust nam Vitesse wederom de leiding. Bryan Linssen werd op het randje van buitenspel weggestuurd en maakte zijn tweede goal van de middag. 

In de 67e minuut verdubbelde Vitesse de marge nog maar eens, nadat de Arnhemmers na ingrijpen van de VAR een penalty toegekend kregen. Oussama Tannane schoot vanaf elf meter onberispelijk binnen en bepaalde daarmee de eindstand op 4-2 in het voordeel van Vitesse. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!