VIDEO | Samenvatting: Vitesse speelt doelpuntloos gelijk tegen ADO

Vitesse heeft vanavond een punt gepakt op bezoek bij ADO Den Haag. In een rommelige wedstrijd bleef het 0-0. Wat vooral te danken viel aan doelman Pasveer.

De eerste helft was van beide kanten niet bepaald goed. Het belangrijkste wapenfeit in het eerste bedrijf kwam van Riechedly Bazoer. Hij kon kreeg de ruimte om uit te halen, maar zijn schot knalde uiteen op de paal. Ook ADO kreeg een gevaarlijk moment, Pasveer knoeide en kon net het schot van Necid uit zijn doel houden.

In de tweede helft probeerde ADO iets meer en kwam het toch ook tot grotere kansen. Het kwam zelfs tot een penalty. Doekhi maakte een overtreding op Meijers en na inmenging van de VAR legde arbiter Kooij de bal op de stip. Echter stopte Pasveer de penalty en ook de rebound van Necid. ADO dacht later nog op voorsprong te komen, maar de treffer van Kramer werd afgekeurd.

Opstelling Vitesse: Pasveer, Lelieveld, Doekhi, Obispo, Clark, Bazoer, Foor (Tronstad 75'), Bero, Tannanne, Buitink (Dicko 66'), Linssen (Grot 85')