Vitesse krijgt massale steun van supporters in duel met PEC Zwolle ''Wat hebben we aan dat VAR-systeem? Allemaal één groot theater'' ''Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan'' Vitesse werd het vaakst benadeeld door de VAR in Eredivisie Obispo maakt indruk bij Vitesse: ''Van hem heb ik hoge verwachtingen''

Tannane ziet bevrijdt Vitesse: ''Dit geeft vertrouwen aan het team''

( 0 reacties)
Tannane ziet bevrijdt Vitesse: ''Dit geeft vertrouwen aan het team''

Oussame Tannane was de grote man van Vitesse in het duel met Fortuna Sittard. De aanvaller scoorde de openingstreffer en speelde een goede wedstrijd. 

"Dit geeft vertrouwen aan het team", begint hij in gesprek met Omroep Gelderland. En hij was daar zelf ook verantwoordelijk voor, want hij maakte de 0-1 uit een vrije trap, waar keeper Koselev nog een grote fout bij maakte. "Het was een gelukkige ja, maar we trainen er wel op. Of hij hem kon hebben? Ik ben geen keeper hè? Maar gelukkige goals tellen ook."

Na de treffer van Tannane ging Vitesse ook een stuk beter voetballen. De ploeg leek bevrijd van de druk en dat het duidelijk haar naslag op het spel. "Dat vond ik ook, daarna ging het druk zetten een stuk beter en voetbalden we naar voren."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!