Tannane: ''Onze individuele kwaliteiten kunnen de doorslag geven'' Brenet tevreden: ''Hun belangrijkste speler eigenlijk niet gezien'' 'Herstelde Linssen in basis Vitesse voor uitduel met PEC Zwolle' KNVB geeft opheldering over coronavirus in Nederland Vitesse krijgt massale steun van supporters in duel met PEC Zwolle

''Ik heb echt weinig geduld en dat moet je als trainer wel hebben''

( 0 reacties)
''Ik heb echt weinig geduld en dat moet je als trainer wel hebben''

Edward Sturing is de interim-trainer van Vitesse en vult die rol tot noch toe naar behoren in. Hij merkt echter ook dat hij zijn eigen valkuilen heeft. 

Dat Sturing het nog zo kritisch bekijkt is volgens hem perfectionisme, maar ook een hele slechte eigenschap. "Ik heb echt weinig geduld en dat moet je als trainer wel hebben. Dat is een valkuil en daar word ik ook vaak op gewezen", beseft hij in gesprek met Omroep Gelderland. "Ik weet dat het tijd kost om je team op een bepaalde manier te laten spelen, maar ik heb nooit tijd. Het scheelt wel dat we nu punten halen. Want ik kan wel een mooi verhaal hebben, maar als je geen punten pakt dan heb je een probleem."

Woensdag volgt weer een uitwedstrijd, in de beker is Heracles de te kloppen ploeg.  'Dat is een heel belangrijk potje, zeker omdat we een ronde verder een fantastische wedstrijd tegen Ajax kunnen hebben. Dus ik wil heel graag een ronde door', zegt Sturing daar over.  

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!