Vitesse krijgt massale steun van supporters in duel met PEC Zwolle ''Wat hebben we aan dat VAR-systeem? Allemaal één groot theater'' ''Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan'' Vitesse werd het vaakst benadeeld door de VAR in Eredivisie Obispo maakt indruk bij Vitesse: ''Van hem heb ik hoge verwachtingen''

''Dat er dingen insluipen die ik eigenlijk niet wil zien''

( 0 reacties)
''Dat er dingen insluipen die ik eigenlijk niet wil zien''

Edward Sturing was in zijn nopjes met de overwinning van Vitesse bij Fortuna Sittard. toch zag hij ook oude patronen die hij absoluut niet graag ziet bij zijn pupillen. 

"Het is al de vijfde keer dat ik het overneem en al de vijfde keer dat we geen nederlaag lijden in de eerste wedstrijd, dat is lekker",  begint de trainer in gesprek met Omroep Gelderland.  Goed voetbal was het echter niet altijd. "Het was wisselend. Bij vlagen goed, bij vlagen minder. Het is niet perfect en dat zal nog wel even duren, maar deze overwinningen helpen wel in dat proces."

De trainer ziet ook waar de valkuilen van zijn ploeg liggen. "Zo zie je dat we het tot de 0-1 moeilijk hebben en dan redt Remko Pasveer ons. Daarna spelen we met vlagen goed, maar in de laatste 25 minuten zakken we weer heel veel in en zetten we geen druk, dan zie je dat er weer dingen insluipen die ik eigenlijk niet wil zien. Dat zal nog wel vaker gebeuren, daar blijven we op trainen."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!