Tannane: ''Onze individuele kwaliteiten kunnen de doorslag geven'' Brenet tevreden: ''Hun belangrijkste speler eigenlijk niet gezien'' 'Herstelde Linssen in basis Vitesse voor uitduel met PEC Zwolle' KNVB geeft opheldering over coronavirus in Nederland Vitesse krijgt massale steun van supporters in duel met PEC Zwolle

Veld Fortuna waardeloos: ''Ik schaam me dood om hierop te spelen''

( 0 reacties)
Veld Fortuna waardeloos: ''Ik schaam me dood om hierop te spelen''

Vitesse boekte gisteren een gemakkelijke overwinning, uit op bezoek bij Fortuna Sittard. Op het knollenveld in Sittard werd het 1-3 voor de ploeg uit Arnhem en daarmee worden er goede zaken gedaan. 

Het veld in Limburg liet te wensen over, realiseert ook aanvoerder Mark Diemers van Fortuna zich. "Laten we hopen dat iedereen weer fit is, maar dat wordt wel lastig met zo'n veld", zegt Diemers tegen FOX Sports. "Dit is een aanslag op je spieren en gewrichten. Het is niet best. Mijn frustratie zit ook redelijk hoog. Ik vind dat we dat als club beter voor elkaar moeten hebben."

Doelman Alexei Koselev ging opzichtig in de fout bij de 0-1, maar Diemers neemt het voor hem op. "Je kunt een keer een blunder maken, maar hier kon hij niet veel aan doen. Dat neem ik hem absoluut niet kwalijk, maar ik neem het wel andere mensen kwalijk. Als je naar de kwaliteit van het veld kijkt, dan schaam ik me dood om hierop te spelen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!