Vitesse krijgt massale steun van supporters in duel met PEC Zwolle ''Wat hebben we aan dat VAR-systeem? Allemaal één groot theater'' ''Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan'' Vitesse werd het vaakst benadeeld door de VAR in Eredivisie Obispo maakt indruk bij Vitesse: ''Van hem heb ik hoge verwachtingen''

Blackman vertrekt bij Vitesse: Chelsea roept doelman terug

( 0 reacties)
Blackman vertrekt bij Vitesse: Chelsea roept doelman terug

De periode van Jamal Blackman bij Vitesse kent een vroegtijdig einde. Chelsea heeft de Engelse doelman, die dit seizoen aan Vitesse werd uitgeleend, per direct teruggeroepen. Dat meldt De Gelderlander.

Blackman schijnt gisterochtend al terug te zijn gevlogen naar Londen. Het vertrek van de 26-jarige goalie komt uit de lucht vallen. Blackman kon deze week voor het eerst serieus meetrainen bij Vitesse, nadat hij de gehele eerste seizoenshelft nodig heeft gehad om te herstellen van een beenbreuk. 

Blackman keert nu per direct terug bij Chelsea. Wat men in Londen voor plannen heeft met de Engelsman is onduidelijk. Chelsea kan Blackman tot het einde van de maand januari nog aan een andere club verhuren. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!