Vitesse krijgt massale steun van supporters in duel met PEC Zwolle ''Wat hebben we aan dat VAR-systeem? Allemaal één groot theater'' ''Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan'' Vitesse werd het vaakst benadeeld door de VAR in Eredivisie Obispo maakt indruk bij Vitesse: ''Van hem heb ik hoge verwachtingen''

VVV vestigt hoop op Vitesse-huurling: ''Ik ben er van overtuigd''

( 0 reacties)
VVV vestigt hoop op Vitesse-huurling: ''Ik ben er van overtuigd''

VVV-Venlo wil alles op alles zetten om zich te handhaven in de Eredivisie. Veel druk wordt er gelegd op Vitesse-huurling Oussama Darfalou. Interim-trainer van de Limburgers, Hans de Koning, heeft vertrouwen.

"Ik ben er van overtuigd dat ons dat gaat lukken", vertelt de trainer in gesprek met De Gelderlander. "Makkelijk zal het beslist niet worden in de tweede seizoenshelft. Toch denk ik dat we erin kunnen slagen om achttien punten te halen. Ofwel: dat we zes keer winnen. In dat geval spelen we normaal gesproken ook na de zomer in de eredivisie."

Goed nieuws voor de ploeg uit Venlo is dat Darfalou wel speelgerechtigd is tegen PSV, aanstaande zondag. De aanvaller moet laten zien waar hij goed in is: goals maken.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!