Edwin over broer Bryan Linssen: ''Hij had verder kunnen zijn''

0
Edwin over broer Bryan Linssen: ''Hij had verder kunnen zijn''

Bryan Linssen is bezig aan een goed seizoen bij Vitesse, zijn laatste seizoen in Arnhem want zijn contract loopt komende zomer af.

"Eigenlijk ben ik wel aan het beste seizoen bezig tot nu toe", realiseert Lissen zich. "In elk geval ik nog nooit zó fit geweest. Wat nog beter kan, is dat het constanter moet." Dat zal ook nodig zijn om zich in beeld te spelen bij een goede club.

Dat vindt zijn broer, Edwin, ook. "Hij voert zijn taak uit, maar dat is het dan ook. Alles wat hij doet is op intuïtie. Hij staat altijd op de goede plek. Ik denk dat hij verder had kunnen zijn, als hij meer in zichzelf had geïnvesteerd", aldus de jeugdtrainer van Vitesse in CCVS. "Aan de andere kant: Hij heeft geen stappen overgeslagen. Elke transfer was weer een klein beetje hogerop."

"Ik ben er van overtuigd dat de volgende stap ook weer eentje vooruit is", aldus Edwin. "Hij gaat straks een hoop geld verdienen, dat lijkt me duidelijk. Een club hoeft alleen zijn salaris te betalen. Ze weten: Hij is een speler die elk seizoen gemiddeld vijftien goals maakt, die zekerheid heb je. Dus clubs komen er genoeg, daar hoeven we niet aan te twijfelen."

De vraag is of die club zich in Nederland bevindt of niet. "Ik denk dat Mark van Bommel iemand is die Bryan heel goed kan raken. En andersom denk ik dat Bryan goed bij PSV zou passen", zegt Edwin. "Ze hebben allemaal mooie spelers, maar qua hard werken, een elftal op sleeptouw nemen; daarin zou Bryan iets kunnen toevoegen."

De aanvaller wordt vaak gelinkt met Feyenoord. "Feyenoord, daar hoef je het bij wijze van spreken niet eens over te hebben. Daar zou hij meteen in de basis staan", aldus Edwin. "Maar goed, hij is 29 jaar, de vraag is of Feyenoord dat aandurft."Maar daar blijft het niet bij. "Het buitenland gaat ook komen, inclusief de gekke landen waar hij een smak geld kan gaan verdienen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!