Broers Linssen: ''We liepen elkaar een paar keer nét mis''

0
Broers Linssen: ''We liepen elkaar een paar keer nét mis''

Bryan Linssen is niet de enige uit zijn familie die onder contract staat bij Vitesse, broer Edwin is jeugdtrainer in Arnhem. 

"Mijn droom was altijd om samen met Edwin in één team te spelen", geeft Bryan toe in VVCS. "Dat is nooit gelukt, daarom is het leuk dat we nu alsnog samen bij één club rondlopen. Als voetballers liepen we elkaar een paar keer nét mis. We hebben wel tegen elkaar gevoetbald."

"Edwin zocht me altijd expres op. Dat hij hij van te voren al bij de scheidsrechter aangekondigd. 'Ik ga effe mijn broertje aanpakken, scheids. Stelt niks voor hoor. Je kunt gewoon laten doorspelen'", blikt de aanvaller van Vitesse terug. "Andersom had ik die drang niet zo. Ik keek tegen hem op, wilde hem liever niet hard raken. Edwin had daar wat meer schijt aan."

Aan het eind van het seizoen loopt het contract van Bryan af in Arnhem en zal hij vertrekken. "We zijn het er allemaal over eens dat hij nu een volgende stap moet maken", aldus broer Edwin, hier sluit Bryan zich bij aan. "Natuurlijk wil ik het liefst naar een topclub. Maar Ajax of PSV zal niet om me staan te springen, zo reëel ben ik wel, dus daar ga ik niet op zitten hopen. Dan kom je al snel op mooie competities. Duitsland of Spanje, Italië. Dat zou wel een droom zijn, ja."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!