Blackman kijkt vooruit na blessure: ''Ik moet een zekere angst overwinnen''

0
Blackman kijkt vooruit na blessure: ''Ik moet een zekere angst overwinnen''

Doelman Jamal Blackman heeft de hele eerste seizoenshelft gerevalideerd van een blessure, maar nu kan de Chelsea-huurling eindelijk serieus meetrainen na zijn beenbreuk.

Vorig seizoen deed hij ervaring op bij Leeds United, maar daar brak hij zijn been. De doelman is inmiddels de vierde keuze onder de lat. Hij heeft Remko Pasveer, Kostas Lamprou en Bilal Bayazit voor zich. De doelman kan eindelijk serieus meetrainen en daar is hij blij mee. ''Ik moet nu sterker worden. Ik moet het gevoel weer krijgen. Ik moet ook een zekere angst overwinnen. In mijn achterhoofd zit de scheenbeenbreuk nog. Dat was voor mij een grote schok'', erkent hij in gesprek met De Gelderlander.

''Ik moet daarom zorgen vrij worden. Dat kost tijd. Wat er de komende maanden of volgend seizoen gebeurt, zie ik dan wel. Ik laat dat allemaal maar op me af komen'', vertelt Blackman. Hij hoopt dit seizoen nog wedstrijdminuten te maken na zijn horrorblessure. ''Let wel: ik reken nergens op en ik gun iedereen ook het beste bij Vitesse. Ik ben hier geweldig opgevangen. Ik heb het in Nederland enorm naar mijn zin. Minuten maken zou gewoon geweldig zijn. ''

Daarbij haalt de doelman het niet te hoog in zijn bol. ''Maar dan kijk ik nu wel naar het beloftenteam. Als het meer is, is dat mooi voor mij. Maar dat is niet de insteek van mijn komst naar Vitesse. Dat is gewoon weer beter worden'', besluit hij. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!