Beerens in conflict met Slutskiy: ''Ik had aanmerkingen op de speelwijze''

0
Beerens in conflict met Slutskiy: ''Ik had aanmerkingen op de speelwijze''

Door zijn eerlijkheid heeft Roy Beerens een jaar niet gevoetbald. Onder trainer Edward Sturing keert hij terug in de selectie van Vitesse. De aanvaller wil zijn carrière nieuw leven inblazen onder de nieuwe oefenmeester.
 
''Ik ventileerde mijn mening. Intern. Ik had aanmerkingen op de speelwijze. En niet als reserve, hè. Ik stond altijd in de basis. De groep wilde aanvallender spelen. Maar Slutskiy hield vast aan zijn plan. Hij stelde een dag later dat hij andere geluiden kreeg. Daarna kwam ik niet meer in zijn plannen voor'', blikt Beerens tegenover De Gelderlander terug op het conflict met zijn oude trainer.

Hoewel hij sinds de zomer niet eens meer bij de selectie hoorde, is de speler niet boos op Slutskiy. ''Het zijn twee meningen. Slutskiy heeft me wel een jaar voetbal afgepakt. En ik had ook gehoopt op steun vanuit de groep. Maar in voetbal denkt iedereen allereerst aan zichzelf. Dat is de wereld. Ik ben nuchter. Ik heb gedaan wat ik dacht dat goed was. En dit was daar het gevolg van.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!