Debutant: ''Ik heb de trainer meteen een knuffel gegeven''

0
Debutant: ''Ik heb de trainer meteen een knuffel gegeven''

Nadat Patrick Vroegh gisteren zijn basisdebuut mocht maken voor Vitesse, liet Joseph Oosting ook Yassin Oukili zijn debuut maken voor de Arnhemmers in de gewonnen wedstrijden tegen FC Twenten.

De middenvelder kwam na ongeveer 75 minuten in het veld voor Vroegh. "Ik ben echt blij verrast", vertelt Oukili aan Omroep Gelderland. "Er zat voor mij veel spanning op, maar ik ben blij dat ik mijn debuut heb gemaakt."

Aan het begin van het seizoen zag het er nog niet rooskleurig uit, maar doordat hij interim-coach Oosting kent van Jong Vitesse en de Arnhemse ploeg twee schorsingen had op het middenveld, groeide de kans. "Ik zat al te rekenen van de week, ik hoopte dat ik er door die schorsingen bij zou zitten. Dat gebeurde en toen hoopte ik dat ik mijn debuut mocht maken", vervolgt de debutant.

"En toen kreeg ik echt spanning, ik wilde er zo snel mogelijk in en het laten zien", gaat hij verder. "Nu ben ik vooral heel blij. Dit is toch waar je als kleine jongen naar toewerkt, hier droom je van."

Na afloop van de wedstrijd stond de telefoon van de achttien-jarige Oukili roodgloeiend. "Ik heb echt heel veel berichtjes. Ik moet echt nog op alles reageren, maar ik moet nu dit eerst nog even beseffen. Ik heb de trainer heel erg bedankt en hem meteen een knuffel gegeven."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!