Blackman vertrekt bij Vitesse: Chelsea roept doelman terug Spelersnaam op shirt Vitesse maakt plaats voor sponsornaam 'Sturing kiest voor Tannane in duel tussen Vitesse en Fortuna' VVV vestigt hoop op Vitesse-huurling: ''Ik ben er van overtuigd'' 'Vitesse dreigt huurling voortijdig kwijt te moeten raken'

Teleurgestelde Garcia: ''Dat mag je als professional niet overkomen''

( 0 reacties)
Teleurgestelde Garcia: ''Dat mag je als professional niet overkomen''

Na een mindere eerste helft, won Vitesse redelijk eenvoudig van FC Twente door drie doelpunten in de tweede helft. Na het eerste doelpunt van de Arnhemse ploeg, ging het los in Enschede.

"Dat mag je als professional niet overkomen. Na de 1-0 achterstand moet je bij elkaar blijven”, aldus trainer Gonzalo Garcia, die zijn elftal in stukken uiteen zag vallen, in TC Tubantia. "Hoe we de doelpunten weggaven, dat mag niet gebeuren. We waren niet scherp."

Niet alles was echter slecht volgens de trainer. "In de eerste helft speelden we beter dan de laatste week. We creëren drie á vier kansen, waaruit we moesten scoren", legt hij uit. "Direct in de tweede helft had ik het gevoel dat het begon als hoe het eindigde in de eerste helft, maar dan scoort Vitesse de 1-0 en verliezen we de controle. Dan geven we het weg, op een manier dat niet mag gebeuren.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 18 januari 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›