Blackman vertrekt bij Vitesse: Chelsea roept doelman terug Spelersnaam op shirt Vitesse maakt plaats voor sponsornaam 'Sturing kiest voor Tannane in duel tussen Vitesse en Fortuna' VVV vestigt hoop op Vitesse-huurling: ''Ik ben er van overtuigd'' 'Vitesse dreigt huurling voortijdig kwijt te moeten raken'

VIDEO | Samenvatting: Vitesse verslaat FC Twente na sterke tweede helft

( 0 reacties)
VIDEO | Samenvatting: Vitesse verslaat FC Twente na sterke tweede helft

Vitesse heeft na zes duels zonder zege eindelijk weer eens gewonnen. In de Grolsch Veste werd er met 0-3 gewonnen van FC Twente. 

In de eerste helft maakte FC Twente vooral het spel. Enorme kansen kwamen er niet namens de Tukkers, maar het was meer dan wat Vitesse creëerde. De Arnhemmers kwamen niet of nauwelijks tot een echt goede kans. Nadat Nakamura, die nogal ongelukkig speelde, eraf werd gehaald, liep het tot aan de rust prima bij Twente, maar kwam er geen doelpunt.

Waar Vitesse dus in de eerste helft niet bepaald tot een mogelijkheid kwam, was dat volledig anders in de tweede helft. Binnen de kortste keren stond het 0-1 voor de ploeg van Joseph Oosting. Doelman Pasveer speelde een lange bal op Linssen, die de bal via Bijen voor de voeten kreeg en scoorde.

Amper tien minuten later verdubbelde Vitesse de score. Dicko kon optimaal profiteren van balverlies van Bijen en vervolgens beheerst de bal langs Drommel schieten. Twintig minuten voor het einde van de wedstrijd gooide Linssen de wedstrijd definitief in het slot. Matavz werd in de diepte gestuurd en zette de bal voor op de Arnhemse aanvoerder die de bal binnen kon schuiven.

Opstelling Vitesse: Pasveer, Lelieveld, Doekhi, Obispo, Clarke, Vroegh (Oukili 76'), Foor, Honda, Dicko (Tannane 68'), Matavz (Buitink 81'), Linssen

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 18 januari 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›