Oosting kiest voor basisdebutant om geschorste Bero te vervangen

0
Oosting kiest voor basisdebutant om geschorste Bero te vervangen

Joseph Oosting kan tegen FC Twente niet beschikken over de geschorste Matus Bero en riechedly Bazoer. Zij zullen vervangen worden door Patrick Vroegh en Keisuke Honda, weet De Gelderlander.

Vroegh maakte eerder dit seizoen tegen VVV Venlo al zijn debuut voor de Arnhemmers, maar zal in Enschede voor het eerst in de basis staat. De twintig-jarige middenvelder krijgt daarbij de voorkeur boven talenten Richie Musaba en Yassin Oukili.

De linkspoot vormt morgenavond het middenveld met Navarone Foor en Honda. De Japanner, die vorige week nog door de interim-coach uit de basis werd gehaald, moet voor aanvallende impulsen zorgen.

Oussama Tannane is voor het eerst weer opgenomen in de wedstrijdselectie. De middenvelder keert terug na een operatie aan de knieband. Hoewel een basisplek nog te vroeg is, zou hij wel speelminuten kunnen gaan maken.

Naast Bazoer en Bero kan Oosting niet beschikken over Eli Dasa, Charly Musonda en Hilary Gong. Verder zal hij geen veranderingen door voeren, wat betekent dat Jay-Roy Grot weer plaats mag nemen op de bank.

Vermoedelijke opstelling Vitesse: Pasveer; Lelieveld, Doekhi, Obispo, Clark; Foor, Honda, Vroegh; Dicko, Matavz, Linssen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!