Marsman bekent schuld: ''Het was een reflex, hij liep in de weg''

0
Marsman bekent schuld: ''Het was een reflex, hij liep in de weg''

Nick Marsman heeft zondag opnieuw een hoofdrol opgeëist in het duel tussen Feyenoord en Vitesse. De Feyenoord-doelman maakte een overtreding in de eigen zestien, maar wist de strafschop die daarop volgde te stoppen.

"Tja, wat gebeurde er? Ik zag Bazoer bij een hoge bal op me aflopen en had het gevoel dat hij een beetje achter hem zou vallen", vertelt Marsman bij FOX Sports. "Achteraf kun je zeker zeggen dat het niet zo slim was. Hij kwam met z'n rug naar me toe en wilde z'n lichaam erin zetten. Voor mijn gevoel kwam de bal boven hem. Als hij op me inloopt kan ik er moeilijk bijkomen. Het was een reflex, hij liep in de weg."

Marsman wist de strafschop te keren. Scheidsrechter Van Boekel besliste echter dat de penalty overgenomen moest worden, omdat Marsman te vroeg van zijn lijn was gekomen. "Volgens mij deed ik het ook met één been", geeft Marsman toe. De VAR besliste echter dat Marsman handelde volgens de regels. "Ik dacht dat hij opnieuw genomen zou worden."

Marsman speelde tegen Vitesse zijn derde wedstrijd op rij. De 29-jarige doelman is daar erg blij mee. "Het is puur genieten. Ik voel me weer een beetje voetballer. Dat doet me heel goed. Doelman zijn van Feyenoord 1, dat is toch prachtig?"

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!