Blackman vertrekt bij Vitesse: Chelsea roept doelman terug Spelersnaam op shirt Vitesse maakt plaats voor sponsornaam 'Sturing kiest voor Tannane in duel tussen Vitesse en Fortuna' VVV vestigt hoop op Vitesse-huurling: ''Ik ben er van overtuigd'' 'Vitesse dreigt huurling voortijdig kwijt te moeten raken'

Botteghin complimenteert Pasveer: ''Het was ook een goede redding''

( 0 reacties)
Botteghin complimenteert Pasveer: ''Het was ook een goede redding''

Feyenoord pakte zondag een punt in de Eredivisie door het doelpuntloze gelijkspel tegen Vitesse. Eric Botteghin, verdediger van de Rotterdammers, vindt dat Feyenoord met drie punten huiswaarts had moeten keren.

"Vooral in de tweede helft hadden we de controle en hebben we een paar kansen gecreëerd. Die moeten we ook afmaken", aldus Botteghin, die zelf nog een grote kopkans kreeg, in gesprek met RTV Rijnmond. "Helaas ging 'ie er niet in, maar het was ook een goede redding." 

Feyenoord miste tal van kansen in Arnhem. "Daar word je ook ziek van. Je hebt de controle over de wedstrijd, we creëren heel veel kansen. Dan moeten we ons ook belonen en die kansen afmaken. Helaas zitten we in een periode waarin we heel veel kansen moeten creëren om een goal te maken."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 18 januari 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›