Berghuis baalt: ''Vitesse deed daar eigenlijk heel weinig mee''

0
Berghuis baalt: ''Vitesse deed daar eigenlijk heel weinig mee''

Steven Berghuis was zondag zichtbaar teleurgesteld. De aanvaller van Feyenoord wist tegen Vitesse het verschil niet te maken en mede hierdoor bleven de ploegen steken op een 0-0 gelijkspel.

"We hebben veel kansen gecreëerd, maar er geen één gemaakt. Dat is zo jammer", begint Berghuis bij FOX Sports. "Tot de laatste minuut hebben we het gevoel gehad dat we hem konden maken. We kregen op het laatst ook nog een kans. We zagen er fit uit voor een keer, dus we konden blijven gaan. Dat is ook een stap die we gezet hebben, maar dit is zo zonde."

Feyenoord had Vitesse bij vlagen in haar greep. "Af en toe hebben we goed druk gezet, maar af en toe waren er ook nog grote ruimtes", is Berghuis eerlijk. "Vitesse deed daar eigenlijk heel weinig mee. Ze waren vooral heel opportunistisch. Op links via Matavz, maar verder ook niet. Botteghin en Senesi stonden ook heel goed te verdedigen, waardoor we daar steeds de bal konden oppakken. Dat was wel prima."

In de eerste helft deed Berghuis weinig moeite om zijn ergernis over het spel van Feyenoord te verbergen.  "Maar dat was niet alleen ik. Misschien zie je dat alleen wat meer bij mij of letten jullie meer op mij", stelt Berghuis. "Je moet iets meer geduld houden. De bal meer van links naar rechts laten gaan en op het juiste moment gaan versnellen. Af en toe was het te snel. Ik baal daar dan gewoon van, maar ik ben niet de enige."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!