Linssen geïrriteerd: ''Nu begint iedereen er over te schrijven''

0
Linssen geïrriteerd: ''Nu begint iedereen er over te schrijven''

Na het bericht dat Bryan Linssen zijn aflopende contract bij Vitesse niet verlengd doen de eerste geruchten rondom zijn persoon al de rondte in de media. De Vitesse-spits laat na afloop van het duel tegen Feyenoord weten niet blij te zijn met de berichtgeving.

"Ik heb het anderhalf jaar geleden al gezegd, alleen nu begint iedereen er over te praten en te schrijven. Een jaar geleden niet", zegt Linssen bij FOX Sports. "Toen gaf ik ook al aan dat we om de tafel zouden gaan zitten als er iets moois voorbij komt waar Vitesse en ik blij mee zijn, dat is nu niet anders. Nu begint iedereen er over te schrijven, maar voor mij is het geen issue."

In een eerder interview liet Linssen al eens doorschemeren dat hij een overstap naar Feyenoord wel zou zien zitten. "Ze hebben nog nooit gebeld. Dat is ook iets voor de mensen die schrijven en praten. Zij brengen dat de wereld in. Ik moet daar antwoord op geven, maar ik kan er eigenlijk helemaal niets over zeggen omdat ze nooit gebeld hebben. Het is gebaseerd op niet veel."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!