''Dat er dingen insluipen die ik eigenlijk niet wil zien'' Veld Fortuna waardeloos: ''Ik schaam me dood om hierop te spelen'' Vitesse boekt soevereine overwinning bij Fortuna Sittard Oosting over Sturing: ''Komt ruw over, maar heel warme persoonlijkheid'' Darfalou gaat voor nieuwe kans in Venlo: ''Klinkt moeilijker dan het is''

VIDEO| Samenvatting: Vitesse houdt punt over aan duel met Feyenoord

( 0 reacties)
VIDEO| Samenvatting: Vitesse houdt punt over aan duel met Feyenoord

Vitesse heeft zondag een punt overgehouden aan de kraker met Feyenoord. In het eerste duel van Joseph Oosting als interim-trainer speelden de Arnhemmers met 0-0 gelijk. 

Het duel in Arnhem kende een sensationeel begin. Op advies van de VAR kende scheidsrechter Pol van Boekel na een overtreding van Nick Marsman een strafschop toe aan Vitesse. Tim Matavz faalde echter vanaf elf meter, waarna Van Boekel besloot om de penalty over te laten nemen, omdat Marsman te vroeg van zijn lijn afkwam. Ook deze beslissing werd echter overruled door de VAR, waardoor de stand in Arnhem 0-0 bleef. 

In het restant van de eerste helft werd er slordig gevoetbald, maar was Jens Toornstra tien minuten voor rust desondanks dichtbij een doelpunt. De Feyenoord-middenveld raakte uit een vrije trap de lat. Na rust kreeg Feyenoord de overhand en leek Luis Sinisterra de score te openen, maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. 

In de slotfase zorgden beide teams nog wel voor gevaar, maar bleek zowel Feyenoord als Vitesse slordig in de afronding. Zodoende bleef de brilstand op het scorebord staan en hielden beide ploegen een punt over aan de wedstrijd. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›