Foor blikt vooruit: ''Degene die het meeste lef toont gaat winnen''

0
Foor blikt vooruit: ''Degene die het meeste lef toont gaat winnen''

Tegen SC Heerenveen mocht Navarone Foor voor het eerst sinds 19 oktober weer in de basis beginnen bij Vitesse. Onder interim-trainer Joseph Oosting lijkt hij ook een basisplek te krijgen tegen Feyenoord.

"Natuurlijk is het balen. Dat is voetbal. In sport gebeuren dat soort dingen. Het is aan ons om daar uit te komen", aldus Foor in Vitesse TV over de laatste wedstrijden. "Er staat een mooie wedstrijd te wachten tegen Feyenoord."

Vitesse kwam tegen SC Heerenveen nog op voorsprong, maar het mocht niet baten. "Het zat ook tegen met de penalty die we tegen kregen, maar na de 0-2 hadden we de 0-3 moeten maken en blijven ploegen. Je weet dat die ploegen altijd blijven en daar hadden we een beetje moeite mee", blikt de middenvelder terug. "Tegen Feyenoord thuis willen we graag aan de supporters laten zien dat we het wel kunnen."

Foor speelde al ruim 100 wedstrijden voor Vitesse waarin hij al meerdere keren goede resultaten boekte tegen Feyenoord. "Feyenoord is een grote club en heeft een goed team met goede spelers, daar wil je je altijd mee meten", vertelt hij. "Ik denk dat het een mooi potje wordt, Feyenoord heeft ook geen makkelijk seizoen en we staan op een vergelijkbare plek. Degene die het meeste lef toont gaat winnen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!